Blog

Hvad skal man have med på skiferie? Pakkeliste til skiferie med alle de ting du skal huske

Hvad skal man have med på skiferie

Står du overfor en skiferie? Ja så kan det være du snart skal pakke din taske, men hvad er det nu egentlig du skal putte heri? Hvad er det nu lige der er nødvendigt når man tager mod Norge, Sverige, Østrig eller måske Frankrig for at nyde den smukke natur, de fantastiske pister og de skønne omgivelser?

Ja det kan du læse meget mere om her, hvor du vil få en detaljeret pakkeliste over de mange ting som du skal huske, når du skal på skiferie. Uanset om du er rutineret på ski eller er ny, ja så kan man godt komme i tvivl om man nu har pakket det hele, så læs med her, og sørg for at du er fuldstændig klar til den næste tur på ski under fødderne.

Skiudstyr

Noget af det vigtigste på en skiferie, ja det er selvfølgelig alt skiudstyret. For at du kan have den aller bedst ferie, ja så skal du medbringe alt det skiudstyr du ønsker at bruge på din ferie. Det gælder blandt andet dine ski, skistøvler, skistave, skihjelme, skibriller, en god rygsæk og måske endda et rygskjold.

Der er altså masser af grej du kan medbringe, for netop at gøre din skiferie så god og behagelig som mulig. Det er nemlig altid dejligst at have sine egne ting med, og ikke skulle leje noget som andre også har brugt. Ved at medbringe sine egne ting, er man også sikker på at de passer perfekt til en selv, og det hele sidder som det skal, og fungere som det skal.

Så tøv ikke med at medbringe alt det udstyr du overhovedet kan bære, således du får den bedste tur.

Skitøj

Noget andet der er helt afgørende for at du får en god skiferie, ja det er at du husker at pakke alt dit skitøj. Her er det altså vigtigt, at du holder dig varm fra top til tå, men stadig medbringer tøj der kan transportere sved og fugt væk fra din krop så du aldrig bliver fugtig eller klam.

Derfor skal du i første omgang huske at pakke dit skiundertøj. Skiundertøj er det inderste lag og dermed det vigtigste.

Dernæst skal du huske din skijakke og skibukser, således dit yderste lag er helt perfekt og klar til at møde sneen. Du skal også huske at have varme strømper og handsker, så dine hænder og fødder altid er varme og dermed sender varme rundt i din krop.

En god ting er altid at huske, at du skal iklæde dig tre lag, for på den måde altid at være varm og få den fedeste tur på pisten.

De praktiske ting

Du skal også huske en masse praktiske ting når du skal på skiferie. Det er ting som altid er gode på ferier, men især på skiferier. Det kan være dit pas, dine rejsebeviser, bookinger og forsikringer. Endvidere er det en rigtig god plan at have pakket vabelplasteret således du ikke bliver indlagt til at forholde dig indendørs og ikke kan komme på pisterne. Du skal som oftest også huske andre elementære ting til din overnatninger.

Det er ting som sengelinned, håndklæder, viskestykker og vaskeklude. Du kan også medbringe mad eller snacks med hjemmefra, og dermed være helt klar til de lange dage på pisterne.

Det kan altså være en lille snack på bjerget. Alt du skal gøre for at sikre dig at du har alt det nødvendige til din tur, ja det er at klikke på linket her. Så vil du blive guidet til en side, der giver dig en fuldkommen liste over alt hvad du overhovedet kan komme til at bruge på din næste skønne skiferie.

Måske kan du også lide...