Blog

Hvor skal din næste rejse til Italien gå hen? Her er 5 bud på helt fantastiske italienske oplevelser

Hvor skal din næste rejse til Italien gå hen

Skal du en tur til støvlelandet? Så er der mange forskellige oplevelser og destinationer, du absolut ikke vil gå glip af. Der findes oplevelser for dig, der bare gerne vil slappe af og nyde solen, men der findes også oplevelser for dig, der gerne vil have én på opleveren, når det kommer til nye kulturer. Vil du vide mere?

Så besøg rejseportalen RejserTilItalien.dk for masser af ideer og dybdegående guides til rejser til Italien, eller læs med herunder, hvor du får hele 7 bud på helt fantastiske italienske oplevelser. Måske har støvlelandet mere at byde på, end du lige går og tror!

#1 Domkirken i Milano

Skal du på en rejse til Italien, er der absolut ingen tvivl om, at du skal slå et smut forbi Domkirken i Milano. Netop denne domkirke er verdenskendt, og det er der særligt én god grund til. Domkirken er nemlig helt ufatteligt smuk. Bygningen er udsmykket med ikke mindre end 3.200 statuer. Ikke nok med dette, så er domkirken også et imponerende stykke historie. Domkirken i Milano er en af de ældste katedraler, der findes i verden. Er du vild med både overdådig udsmykning og historie, er denne turistattraktion lige noget for dig!

#2 Canal Grande i San Polo

Er historiske bygninger ikke lige sagen for dig, kan du altid besøge den smukke Canal Grande I San Polo. Dette er en af de mest fotograferede kanaler i verden! Turister kommer fra hele verden blot for at besøge denne smukke kanel i San Polo. Det er særligt det koralblå vand, der fascinerer turister. Besøger du allerede Canal Grande i San Polo, kan du næsten ikke undgå at tage en tur på det spejlblanke vand. Her kan du for få kroner blive sejlet rundt i en romantisk gondol. Det bliver ikke meget mere eventyrligt end dette!

#3 Vatikanmuseet i Rom

En attraktion du absolut ikke vil gå glip af på din rejse til Italien, er Vatikanmuseet i Rom. Museet består af flere forskellige afdelinger, med samlinger, der er blevet samlet gennem flere århundreder. Faktisk kan du finde kunstgenstande, der er over 3000 år gamle! Leder du efter en oplevelse for livet, er Vatikanmuseet i Rom uden tvivl et sted for dig.

#4 Det skæve tårn i Pisa

En anden attraktion, du ikke vil gå glip af på din rejse til Italien, er det skæve tårn i Pisa. Dette er en af de mest populære turistattraktioner i Italien. Hvert år samles tusinder af turister sig foran tårnet for at tage sjove billeder. Det lyder måske en smule skørt, men når først du besøger et skæve tårn, vil du se, hvad balladen handler om!

#5 Colosseum i Rom

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du uden tvivl besøge det store Colosseum i Rom. Ligesom tidligere nævnte attraktioner og oplevelser, er det store Colosseum i Rom ét stor stykke historie. Det var her, man afholdt store gladiatorkampe, dyrekampe og en gang imellem også henrettelser! Selvom bygningen gemmer på nogle grusomme minder, er der absolut ingen tvivl om, at det er en storslået bygning, som er værd at tage et smut forbi, hvis man befinder sig i Italien. Her kan du uden tvivl få mange timer til at gå.

#6 På ferie i bjergene i San Cassiano

Dette områdes natur taler næsten for sig selv. Midt i alperne finder du den yderst charmerende by San Cassiano. Her finder du et stort udvalg af restauranter, et museum og meget mere. Om sommeren kan du nyde flotte gåture – fx ad ”Larch Trail” eller mange af de andre spændende vandreruter. Om vinteren kan du stå på ski området. Dette sted er lidt en overset perle, som du bestemt bør overveje at besøge

#7 Toscana

Toscana er en af de mest velbesøgte regioner i Italien. Der er utallige oplevelser i vente for dig, som vælger at tage til dette unikke område. Her er især San Gimignano et besøg værd – her finder du en helt unik, velholdt og gammel by med smukke tårne og bygninger, som du ikke finder andre steder. Herudover er du omgivet af et fantastisk, bakket landskab, der byder på masser af gode oplevelser. Her skal du især prøve at besøge en af de mange vingårde, hvor du vil have muligheden for at smage på autentisk, italiensk vin.

Måske kan du også lide...