Blog

På billedskøn ferie på Rhodos – her er 4 ting du MÅ opleve

billedskøn ferie på rhodos

Længslen efter de hvide sandstrande, det varme vejr og de fantastiske omgivelser lyder måske ikke helt fjern, og faktisk kan det vel og mærke, hurtigt blive en beskrivelse af den græske ø Rhodos. Går turen til Rhodos er der meget, der kan ses og opleves. Øen tiltrækker årligt mange turister med det gode vejr og den fantastiske kultur og natur, hvor der er meget og se rundt omkring, over hele øen.

Du kan med fordel leje en bil, så du på dine egne principper kan udforske og opleve Rhodos og få det maksimale ud af ferien, hvor der uden tvivl er meget, man ikke vil gå glip af. Her er 4 ting du bare MÅ opleve når turen går til Rhodos:

Tag et smut forbi Rhodos fantastiske strande

Når man besøger Rhodos, er der lagt op til afslapning og et besøg på en af de mange strande, så du kan ligge dig med fødderne i sandet eller få dig en tiltrængt dukkert i det klare blå vand. Rhodos sandstrande kan både fungere som et tiltrængt afbræk, hvor du kan nyde solen og slappe af, men er samtidigt også en måde hvorpå, du kan opleve den græske natur, hvor der gemmer sig spændende historie omringet af imponerende klipper og bjerge.

En tur på stranden er noget for hele forsamlingen, hvor i kan samles om hyggen og nyde de enestående omgivelser, hvor stranden samtidigt er en oplagt mulighed for at tage en bådtur samt prøve kræfter med diverse vandaktiviteter. Du finder på Rhodos flere fantastiske strande hvor Tsambika, St. Pauls bugt og Lindos, også kendt som den hvide by, er på listen, over dem der er værd at se.

Oplev Rhodos kultur og byer – kom hurtigt rundt omkring med lejebil

Generelt har Rhodos en masse fantastiske byer, der er værd at se og opleve, spredt ud over hele øen, hvor du samtidigt får et indblik over kulturen der samtidigt afspejles i området. I byen Lindos finder du blandt andet de kendte charmerende hvide huse, der udgør en hel by og seværdighed i sig selv, hvor du kan tage turen på gåben igennem de smalle gader, der samtidigt giver dig et tæt indblik ind i den græske kultur.

Du finder derudover enestående byer så som Faliraki og Archangelos der, blandt mange andre, byder på fantastiske omgivelser, hvor du kan nyde en dejlig aften med mad og vin, shopping eller blot en gåtur i stræderne. Dog kan man med fordel leje en bil, så man kan komme rundt omkring og få det meste ud af sin tur til billedskønne Rhodos. Lej en bil og få mere ud af ferien. På denne måde kan du nemt og bekvemt komme rundt omkring og opleve skønne Rhodos på egene vilkår, hvor du sætter dagsordenen.

Besøg Europas største beboede middelalderby

På Rhodos, finder du en gammel bydel, som er Europas bedst bevarede beboede middelalderby. Dette er den helt perfekte oplevelse for dig, der interesserer dig for historie og middelalderens skønhed samt verdens kulturarv, hvor, den gamle bydel i Rhodos by, pryder UNESCOs verdensarvsliste. Byen var særligt kendt for det litterære og kunstneriske præg der tilbage i tiden udspillede sig, og stadig kommer til udtryk i det velbevarede samfund, der stadigt er beboet og fuld af liv. her finder du blandt andet stormesterpaladset, en middelalderbygning i form af et gammelt palads, fyldt med kunst og antikviteter.

Samtidigt er det også bare en utroligt smuk og fascinerende oplevelse, hvor du kan udforske området og gøre dig klog på de historiske træk du finder i de ældgamle bygningerne, der ikke kan sammenlignes med de nutidige bygninger og byer, man normalt ser den dag i dag.

Undervurder ikke Rhodos unikke natur

På Rhodos er der meget at se og noget for alle sjæle, uanset om du sigter efter den perfekte familieferie, badeferie eller en romantisk ferie i det smukke omgivelser. Det er samtidigt en mulighed for at se Rhodos vartegn og den fantastiske natur hvor der, udover et besøg på en af de mange fantastiske strande, er en masse natur ulig noget andet, der er det hele værd at tage et kig på. 

Et af Rhodos nok smukkeste vartegn er de syv kilder, hvor man kan opleve øens fantastiske natur i form af, som navnet antyder, de 7 kilder, der løber igennem en dal og samles i en sø. Samtidigt finder du på øen, “sommerfugle dalen” der i løbet af sommermånederne, huser et væld af sommerfugle, hvor du kan udforske den fantastiske indrammede natur i form af små stier, dale og broer.

Det er samtidigt oplagt her at tage bilen, da der er mulighed for parkering lige ved siden af. Du kan også opleve det fantastiske hav der omringer øen i form af en dykkertur eller snorkling, hvor du får øjnene op for livet i havet, hvor det samtidigt er oplagt at udforske det utrolige klipper, der ligger tæt ved vandet. Tag ikke naturen for givet når du besøger Rhodos.

Måske kan du også lide...