Blog

Romantisk storbyferie for 2 – 5 oplagte steder til en romantisk getaway

romantisk storbyferie for to

Det kan være rigtig godt for ens parforhold at bryde rytmen engang i mellem. Det kan nemlig hurtigt blive hverdag og det i sig selv er der ikke noget galt med. Hverdagen kan nemlig også noget helt særligt.

Det er måske noget vi ikke rigtig tænker over til dagligt, men det er alt andet lige noget som vi bør være taknemmelige for. På trods af at hverdagen kan noget særligt og det er noget vi skal være glade for, så skal man også nogle gange bryde rytmen og lave noget andet.

Det vil der i det følgende komme nogle bud på.

Rejs til Rom med din partner

Rom er en helt fantastisk by. Det er en meget gammel romersk by med masser af kulturarv. Her er det selvfølgelig naturligt at nævne Vatikanstaten og Colosseum, men man må endelig ikke tro at det er det eneste Rom har at byde på.

Det er en rigtig storby, men bymidten er alligevel forholdsvis overskuelig sammenlignet med andre storbyer. Rom er den oplagte destination for en romantisk getaway med partneren i ens liv. Det er tilmed en by, der har et behageligt klima, hvilket selvfølgelig blot er en fordel.

Er du til det kulturelle og smukke, så er Rom en by du bare skal se.

Oplev Italiens økonomiske hovedstad

En anden italiensk storby, som alle shoppingelskere med respekt for sig selv bare skal besøge, er Milano. Milano er særligt kendt for sin shopping og det er da også en by med rigtig mange butikker og dyre mærker.

Det er dog ikke det eneste som Milano udmærker sig for. Milano ligger i den norditalienske region Lombardiet og er et økonomisk kraftværk i den italienske økonomi. Der er mange store virksomheder der har hovedsæde i Milano og det gør også at det er en by med rigtig mange penge. Der er dog også kulturelle elementer i Milano, som man bør se.

Duomo di Milano ligger i hjertet af Milano og er en af Europas største katedraler. Alt i alt er Milano bare en by der gør indtryk og en af de byer man bør besøge.

Tag en uges charterferie

Noget der vil være oplagt at tage på året rundt er en charterferie. Man kan altid finde et klima der passer ens behov ude i verden. Det betyder derfor ikke noget om man vælger at rejse i januar eller i juli.

Charterrejser er noget vi virkelig har taget til os i gennem de seneste år og med de mange billige rejser, ser det bestemt ikke ud til at høre fortiden til. Det kan altså også være noget som dig og din partner kan overveje, da man kan finde noget til enhver smag på en charterferie.

Det kan eksempelvis være en tur til Alanya eller Mallorca. Det er feriedestinationer, hvor man finder større byer, så der kan man også få lidt stemning af storbyferie.

Storbyferie i Tyskland

En anden oplagt getaway for dig og din partner er en storbyferie. Man kan eksempelvis tage på en forlænget weekend til en af Europas storbyer. Man behøver ikke at rejse længere end til Hamborg eller Berlin.

Det er to tyske storbyer, der har masser at byde på. De er forskellige på mange måder, men man vil helt sikker kunne opleve en masse ting og det vil kunne være med til at lade ens batterier op. Berlin er en ret billig by at bo og leve i.

Det kan være billigere at gå ud at spise i Berlin end Hamborg f.eks. Berlin er tilmed en særdeles kunstnerisk by, så der er også masser af muligheder for at være kulturel. En tur til Berlin eller Hamborg vil også være en oplagt destination for et weekendophold.

Måske kan du også lide...