Blog

Vil du rejseblogge fra din badeferie? Her er 4 tips til at gøre din blog lidt bedre

rejseblogging fra badeferien

Elsker du at være på ferie og at blogge? Så er det da helt ideelt at kombinere de to – også fordi der altid vil være flere spændende ting at dokumentere på bloggen, når man er på ferie, fremfor når man lever sin leverpostejshverdag derhjemme.

Men kan man også godt lave en spændende rejseblog, hvis man eksempelvis er på badeferie, som jo også er en ferietype, hvor det meget er det samme, man laver? Ja, det kan man selvfølgelig sagtens, og lige netop det får du 4 tips til herunder.

Så kig med og bliv klogere på, hvordan du kan rejseblogge på din badeferie.

Sørg for altid at have gode outfits på 

En rejseblog er en blanding af nogle gode billeder og hertil beskrivelser af disse, hvor du forklarer, hvad du oplever – men lige præcis billederne er faktisk meget vigtige, fordi det visuelle er det første, som drager folk, når de skal finde en ny blog at følge med på. Så derfor er det naturligvis vigtigt, at du gør noget særligt ud af billederne, og på en badeferie, der kan det meget vel være ved at have nogle lækre, sommeragtige outfits på, som meget gerne varierer fra dag til dag.

Hvis man eksempelvis gerne vil have taget en masse gode billeder ved stranden eller en pool, så er det en rigtig god ide, at man køber nogle smarte badebukser eller lignende badetøj – og gerne mange forskellige sæt – så man altid ser godt ud, når man får taget disse inspirerende billeder, som skal deles med en masse andre.

Hvis man derimod skal ud og spise, gå en tur eller tjekke den nærliggende by ud, så er det selvfølgelig også vigtigt med nogle mere dækkende outfits, som stadig er smarte, friske og sommeragtige – og som selvfølgelig også varierer fra billede til billede, så dine følgere på rejsebloggen hele tiden får nyt content at udforske.

Godt kameraudstyr

I forlængelse af, at man gerne skal have nogle gode og varierende outfits på, så skal man selvfølgelig også have helt styr på selve udstyret og kvaliteten, da det er de færreste, der har lyst til at følge med på din blog, hvis du lægger billeder op, som ikke er i god kvalitet. 

Når man kigger på billedkvaliteten på nogle af de bloggere, som er helt i top, og som også lever af det, er der typisk ikke en finger at sætte på kvaliteten, og det bør dine billeder også leve op til – for ellers kan du desværre godt miste en del af dem, der følger med.

Du behøver ikke at gå all in, men få dig i det mindste et godt kamera eller nogle gode apps til din telefon, som gør, at du kan finde det rette lys og lignende til dine billeder, og sørg også for at læse vores guide om at tage gode billeder. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det kan gøre en stor forskel, hvis alt din content er i god og professionel kvalitet.

Varierende indhold

Som nævnt tidligere skal tøjet gerne være varierende, og det er faktisk noget, som man også kan tage med sig generelt, når man skal blogge om sin badeferie. Det kan nemlig hurtigt blive trættende, hvis det hele tiden er det samme, så derfor kan du tænke lidt over, hvordan du hele tiden får vinklet dine oplevelser på en ny måde, selvom det måske egentlig er det samme, der sker. Og der er flere måder at gøre det på.

Den første er selvfølgelig med tøjet, som også blevet nævnt tidligere. Derudover kan man måske skifte lidt mellem at bade og sole sig ved stranden og poolen. Så kan man også tænker lidt over at afprøve forskellige spisesteder hver aften, så man ikke bare sidder ved den samme buffet og spiser den samme ret hver aften.

Tænk bare generelt over at gøre nogle nye ting, så det ikke hele tiden er det samme indhold, du dokumenterer.

Find et godt budskab

Det er måske svært at finde et godt og dybt budskab, når det trods alt er en badeferie, du skal blogge om, men der må alligevel være noget, du kan gøre for at få lidt indhold i noget, som ellers er meget indholdsløst. 

Her kan du eksempelvis komme ind på, hvor vigtigt det rent faktisk er at koble lidt af en gang imellem og give sig selv en lille ferie. Eller du kan måske reflektere lidt over, hvordan det er at være på ferie med familien, og hvorfor det faktisk er så vigtigt.

For selvom dine følgere selvfølgelig synes det er spændende nok at følge med i selve ferien, så kan det faktisk bliver endnu mere spændende, hvis de kan mærke, at der er en rigtig person bag det hele, som måske gør sig nogle gode og inspirerende tanker, som man også selv kan tænke lidt over.

Måske kan du også lide...