Blog

5 ideer til oplevelser som du og din partner vil huske resten af livet

5 ideer til oplevelser som du og din partner vil huske resten af livet

Hvis du gerne vil glæde din partner, overvejer du formentlig at købe en eller anden form for gave. Det kan der være mange grunde til. Måske har han eller hun fødselsdag, fået nyt job eller blevet færdig med sin uddannelse. Det kan selvfølgelig også være, at der ikke er nogen specifik grund, men at du bare har lyst til at give en gave.

Uanset grunden er oplevelser altid en fantastisk gave. En oplevelse giver nemlig tredobbelt glæde. Her bliver din partner både glad for selve gaven, glad for oplevelsen og glade for alle minderne. Derfor går du aldrig galt i byen med en oplevelsesgave.

Inden du vælger en oplevelse

Når du gerne vil give en oplevelse i gave, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i, hvad din partner godt kan lide. Selvom det naturligvis er en oplevelse, som I skal dele, er det stadig en gave til din partner. Derfor er det også vigtigt, at gaven passer til ham eller hende.

Du kender naturligvis din partner bedst. Derfor ved du også, om han eller hun foretrækker rolige oplevelser eller mere er en adrenalinjunkie. Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i, hvad din partner foretrækker at lave, når han eller hun selv skal vælge.

Tænk ud af boksen

Den allerbedste oplevelsesopgave er en oplevelse, som din partner sagtens selv kunne have valgt – men som vedkommende aldrig havde tænkt på. Eller en oplevelse som han eller hun længe har snakket om, men aldrig fået prøvet.

Måske har din partner en såkaldt bucketlist. Det er en liste over ting, som han eller hun gerne vil prøve her i livet. I så fald er det en fantastisk idé at finde inspiration i den liste.

Hvis du er lidt på bar bund i forhold til, hvilken oplevelse du skal vælge, kan du forhåbentlig finde inspiration i de følgende forslag. Her er både ideer til partneren, der elsker spænding, såvel som partneren der elsker ro.

Det fantastiske ved oplevelsesgaver er også, at I altid vil have minderne. Hvis oplevelsen derfor – mod forventning – ikke skulle gå som planlagt, vil det alligevel ofte være et sjovt minde. 

1: Tag på spaophold sammen                

Hvis du og din partner begge arbejder, er I formentlig vant til en travl hverdag. Hvis I ovenikøbet også har børn sammen, er tid højest sandsynlig en mangelvare. Det betyder derfor også, at romantikken godt kan dø lidt i hverdagen, og så er det vigtigt, at I får afsat tid til at være kærester.

Hvis du synes, at I har brug for at komme ned i tempo og bare leve lidt i nuet, er et spaophold en fantastisk oplevelsesgave. Her skal I ikke nå noget. I stedet skal I blot spise lækker mad, bade i skønne spabade og sove i behagelige senge. Det er en fantastisk måde at finde hinanden og roen på.

2: Tag på miniferie sammen i en storby

Måske er din partner ikke så meget til afslapning og ro, men foretrækker i stedet spænding og nye oplevelser. I så fald kan en miniferie i en storby være en oplagt gaveidé. Når I bor i Danmark, kan I på relativt kort tid flyve til mange lækre og attraktive storbyer. Blandt andet London, Rom eller Barcelona.

Her har I mulighed for at prøve netop det, der tiltaler jer mest. Det kan være, at I gerne vil smage på storbyens gastronomiske specialiteter. Eller det kan være, at I gerne vil prøve byens mange attraktioner. Eller måske vil I gerne besøge det ene historiske sted efter det andet. Det er helt op til jer.

3: Prøv en luftballon sammen

Hvis du ved, at din partner elsker unikke oplevelser, kan du også overveje at give ham eller hende en tur i en luftballon. Det er en helt særlig oplevelse, der både vil sparke til jeres adrenalinniveau, men også give jer en fantastisk visuel oplevelse.

Der er noget helt særligt over at svæve oppe så langt oppe i luften under en kæmpeballon. Det kan helt klart ikke sammenlignes med nogle andre oplevelser, I har haft – og derfor er det også en fantastisk gave til ham eller hende, der elsker unikke oplevelser.

4: Spis en overdådig middag sammen

En god oplevelse behøves ikke være besværlig at arrangere. Den behøves heller ikke inkludere fantastiske storbyer eller unikke oplevelser. Hvis din partner sætter stor pris på lækker mad, kan du også give ham eller hende en middag på en fabelagtig restaurant.

Det er også en god gave, hvis I ikke har tiden eller overskuddet til en længere tur sammen. Når du giver en middag i gave, skal I blot finde en aften, der passer jer begge. For mange mennesker er det væsentligt nemmere end at finde en hel weekend.

Hvis du giver en middag i gave, bør du naturligvis vælge et sted, som du ved at din partner vil sætte pris på. Du kan sagtens overraske ham eller hende med et nyt sted. Du skal blot være sikker på, at din partner elsker den slags mad, som det sted serverer.

5: Tag i klatrepark sammen

Hvis du har en partner, der bare elsker vilde oplevelser, der giver et ordentligt adrenalinsus, kan en tur i klatrepark være en idé. Her får I mulighed for at klatre rundt på forhindringsbaner, der befinder sig flere meter oppe i luften.

Det er helt forskelligt fra klatrepark til klatrepark, hvad udfordringerne består af. Hvis I derfor har besøgt en anden klatrepark tidligere, kan I sagtens besøge en ny. De har sikkert nogle helt andre udfordringer, som I kan prøve.

En tur i klatrepark er en anderledes og udfordrende oplevelse, der helt klart vil tage kegler hos din partner, der elsker spænding. Samtidig foregår det hele også udendørs, så I kan få en masse frisk luft, mens I udfordrer jer selv og hinanden oppe i luften.

Måske kan du også lide...