Blog

Ny rejseblogger? Start med at tage på kroophold i Danmark

kroophold

Er du ny som rejseblogger, og vil du gerne i gang med at gøre dig nogle erfaringer hurtigt og nemt, kan det være en rigtig god idé at overveje at tage på kroophold i Danmark til at starte med. Så kan du altid søge mod mere eksotiske destinationer på et senere tidspunkt.

At være en god rejseblogger handler jo i bund og grund om at kunne lave god formidling, uanset hvilket sted du så ender med at besøge. Om det så er et 5-stjernet hotel i Dubai eller på en hyggelig lille kro i Sønderjylland. Kan du berette godt om det ene sted, kan du også berette godt om det andet sted.

Skriv noter ned mens du er på dit kroophold

Hvis du gerne vil gøre arbejdet som rejseblogger nemmere, kan det være godt at skrive noter ned om dit ophold undervejs. Der er mange rejsebloggere, der først skriver om deres ophold, når de er kommet hjem igen, men skriver du ikke noter ned undervejs, kan du hurtigt ende med at glemme de små detaljer i farten.

Så gør det til en vane at tage et par billeder, skrive et par korte sætninger på din mobil eller computer eller hvordan du nu ellers bedst tager noter, så du har noget at arbejde ud fra, når du kommer hjem og skal i gang med at blogge om din tur.

Som stor rejseblogger kan du blive betalt for at tage på kroophold

Bliver du først en god og anerkendt rejseblogger, kan du være heldig at komme til et punkt, hvor du bliver betalt for at tage på lækre kroophold i Danmark. I starten bliver du nødt til at lægge både arbejde og penge i det, hvis du gerne vil have nogle spændende steder at skrive om. Men i takt med at du får flere læsere, og de steder, du besøger, kan komme ud til et større publikum via en udgivelse på din blog, kan du faktisk ende med at tage penge for at besøge kroer i Danmark.

I Danmark er vi jo så heldige at have rigtig mange flotte og idylliske kroer rundt omkring i landet. Du kan nemt finde et lækkert kroophold i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, alt afhængig hvor i landet du gerne vil til.

Husk at bruge de sociale medier som rejseblogger

Når du først skal i gang som rejseblogger, kan det være en god idé at have flere platforme, hvor du kan udkomme på. Selvom dit primære medie måske er en blog, hvor du skriver om dine erfaringer og beretninger fra de destinationer, du besøger, kan det også være en rigtig god idé at være til stede på sociale medier, hvis du gerne vil ud til at større og bredere publikum.

Selvom du godt kan få dig en fast læserskare på din blog, er der bare nogle mennesker, der ikke gider at læse en blog, uanset hvor god den så end måtte være. Så vil du være sikker på at ramme så mange som muligt, bør du også være på Instagram, Facebook, TikTok og hvad der nu ellers er af muligheder derude.

Når folk så ser dine billeder af dit kroophold på fx Instagram, kan det også være en god måde at reklamere for din rejseblog, hvor de kan læse mere om opholdet. Det er en god reklamesøjle for dig selv og din blog at være på de sociale medier. Og så skal du jo ellers bare i gang med at profilere dig selv som rejseblogger, så du kan begynde at få mange likes på dine billeder og kliks på dine links.

Måske kan du også lide...